Järjestääkö Palermo jättiyllätyksen?

 

Miko%20vs%20Henkka-normal.jpg

Ensimmäistä kertaa pelattava PSK Liigacup (KV-säännöillä) on edennyt välieriin. Miko voitti runkosarjan, joten vastassa on nelonen, pikku-iso-veli Henkka. Miko on ollut keskinäisissä kamppailuissa dominoiva, mutta Henkka voitti Mikon ensimmäistä kertaa nimenomaan tämän cupin runkosarjassa.

Kaksiosaisen välierän ensimmäinen ottelu näpyteltiin Palermon kotiareenalla. Chelsea oli juuri voittanut Viikkarit 6-0, Palermo hävinnyt Romalle 2-6. Mutta mitä tapahtui tässä ottelussa? Pojat pelasivat maalittoman tasapelin. Tämä tarkoittaa sitä, että seuraavassa ottelussa jos Palermo tekee yhdenkin maalin ottelun päättyessä tasan, Palermo on finaalissa. Tottakai Chelsea lähtee kotiotteluun ennakkosuosikkina, mutta paineet voivat olla liian kovat.

PSK Cupin (FI-säännöt) välierissä HJK voitti Killenin Suiston kentällä 0-1. Se ei riittänyt, sillä Soneralla Killen oli voittanut 2-1. Yhteismaalit 2-2, mutta Akilles finaaliin vierasmaalisäännöllä. Tämä ottelupari muuten pelasi viime kauden finaalissa, ja sen HJK vei. Tämän kauden finaalissa Killen kohdannee Leedsin, joka voitti Bruggen välierän ensimmäisessä kohtaamisessa 3-0. "Ei mikään oo mahdotonta", lauloi Janita 90-luvulla, eli mikä ettei Brugge tee ensi sunnuntaina neljä maalia?