Vaikka PoFi:ssa Lupa Roman kausi on ollut surkea, niin Liigacupissa kulkee. Tänään joukkue löi Barcelonan 2-1, joka merkitsi sitä että runkosarjasijoitus on kakkonen. Näin ollen välierässä Sudet kohtaavat Palermon.

Välierän ensimmäinen ottelu pelattiin Sisiliassa. Henkka on viime aikoina ollut ilelle vaikea vastus, mutta nyt Sudet olivat löytäneet oikean otteen. Joukkueen tähtipelaaja Davide Bariti teki uskomattoman tempun, hattutempu välierässä vieraskentällä. 0-3 tilanteessa Palermon Simon Makienok nostatti vielä toiveita kaventamalla, mutta kun ottelun lopussa Lucian Leccese iski vielä lukemiksi 1-4, on vaikea uskoa että Lupa Roman kotiareenalla Palermo enää nousisi finaaliin. Mahdollista se tottakai on, joten jännittävä toinen välieräottelu on tulossa.

Toinen Liigacupin välieräpari on Peterborough ja hallitseva mestari AS Roma.

Davide Bariti: Kolme maalia välierässä:

Liigacup siis pelataan kansainvälisillä säännöillä, ja se on vasta toista kertaa mukana PSKn sarjoissa. Legendaarinen PSK Cup suomi-säännöillä pelataan jo kahdeksannen kerran. Aiemmat voittajat ovat olleet Kasse kahdesti, Jere niinikään kaksi kertaa, Jaba, Mikma ja ile (HJK) kerran. Tänään tehtiin historiaa. Pete pelasi joukkueensa ensimmäistä kertaa finaaliin, ja koska vastassa on Jarkko, saamme tällä kaudella jälleen uuden mestarin.

Brugge voitti ensimmäisen osaottelun 1-0. Leeds lähti siis hakemaan vähintään samaa tulosta, jolloin ratkaisu siirtyisi jatkoajalle. 15 minuuttia (5 min. subuaikaa) ennen loppua Leedsin yritys palkittiin, kun Souleymane Doukara laukoi kauniin maalin. Jatkoaika roikkui ilmassa, kunnes kuusi minuuttia (2 min. subuaikaa) ennen loppua Timmy Simons tasoitti ottelun. Näin Brugge loppuotteluun 1-2 yhteismaalein.