J%20Saarinen%20%282%29-normal.jpg

Klubi pääsi yllättämään vieraissa, ja sai kuin saikin tehtyä vaadittavan maalin. Näin HJK on viimeinkin, viidennellä yrittämällä, loppuottelussa.

Ottelu Bruggea vastaan oli tiukka kamppailu. Molemmat joukkueet laukoivat kaksi kolme kertaa kohti maalia, jonka lisäksi Bruggella oli useita jatkolaukausyrityksiä, jotka eivät sitten aivan onnistuneet.

Loppuottelussa HJK kohtaa kaksinkertaisen Cup-mestari Porvoon Akilleen. Nopeasti sanottuna selvä peli, Killen voittaa. Mutta...tilastot kertovat toista. Vaikka Jere on aina ollut ileä vastaan niskan päällä PoLi:ssa, niin cupin alkulohkoissa HJK on osoittanut vaarallisuutensa. Viisi kertaa HJK on kohdannut Killenin, niistä Klubi on voittanut kolme. Yksi tasuri, ja yksi voitto Akillekselle. Maalisuhde HJK:lle 8-5.

Tainio syötti ja Pohjanpalo laukoi pallon maaliin: HJK finaalissa:Pohjanpalo%20ja%20Tainio-normal.jpg

PoFi:ssa Hönkki kävi taas voittamassa muutaman matsin. Mutta ensimmäistä kertaa Hönkki oli tappiolla sarjassa, kun Miko iski ottelun ensimmäisen maalin. Ja Hönkin piti pelata aivan tosissaan, ennenkuin tasoitus tuli. Ja sen kun wanha parta Giggs iski, niin pitihän konkari laukoa toisenkin kerran pallo verkkoon, eli vielä tälläkin kerralla Miko hävisi niukasti. Aivan upea oli kuitenkin Mikon suoritus, 1-2 Hönkkiä vastaan. Ensi kerralla sitten se voitto.