Lupa Roma - ManU 0-4

 

Lupa%20Roma%20-%20ManU%2015.11.15.jpg

Suuri ja mahtava saarelaisten joukkue ManU tuli vierailulle Lazion maakuntaan. Lupa Roma pelaa Lega Pron girone B:ssä, eli Saapasmaan kolmannella sarjatasolla.

Ottelun alku oli tunnustelua, ManU lähti peliin subbuteo managerinsa totutulla rauhallisella tavalla. Ensimmäisen jakson puolessavälissä  meinasi yllätys tapahtua. Sudet pääsivät loistavaan läpiajoon ja wanha Serie A liigajyrä Gaetano D`Agostino laukoo pallon ylärimaan, josta se putoaa maaliviivalle. Ou jee...tässä oli ottelun käännekohta. Jos tämä olisi mennyt maaliin, Lupa Roma olisi rynninyt voittoon. Tämän jälkeen selkäranka kuitenkin katkesi ja ManU hoiti homman.

D`Agostino on pelannut Serie A:ta AS Romassa 23 ottelua. Myös Messinassa, Udinesessa, Violassa, Sienassa ja Pescarassa mies on tahkonut n. 200 pääsarjanottelua. Maalejakin on mätetty kolmisenkymmentä, mutta tällä kertaa se jäi siis maaliviivalle.

 

Syyskausi lähenee loppuaan. PoLi:ssa Chelsea on jo käytännössä, tai ainakin periaatteessa varmistanut mestaruuden. PoFi:ssa Olympiacos jyrää. Liigacup on vielä hyvin keskeneräinen alkusarjan suhteen.

PSK Cup IX (monien mielestä mielenkiintoisin PSKn sarjoista) on hyvin mielenkiintoisessa tilanteessa. Lainaus foorumilta:

B-lohkon jatkoonmenijät ovat jo selvillä. Jäljellä olevissa otteluissa ratkotaan kuka saa Peterboroughin vastaansa. Poshin cup taival on ollut melkoisen hyvä, viisi ottelua ja viisi voittoa. Maalisaldokin näyttää suhteellisen hyvältä, 18-0. Saattaa olla, että aika moni haluaa välttää Poshin kohtaamisen puolivälierässä...
Bruggen pitää voittaa Blackburn, näin belgilöiden ylpeys tuon välttää. Tällöin Poshin kaatoon lähtee Real Madrid.

A-lohkossa tilanne on kutkuttavan jännittävä jatkoonmenijöiden suhteen. Bayernilla on kaksi ottelua jäljellä, vastassa ManCity ja HJK. Voittamalla molemmat Bayern on tottakai jatkossa. Jos Bayern voittaa ManCityn, HJKlle ei riitä tasuri. Jos ManCity voittaa Bayernin, Klubille riittää tasapeli.
Voittamalla Bayernin Klubi on varmasti jatkossa, koska silloin joukkue nousee Blackpoolin ohitse kolmannelle sijalle.
Jatkoonmeno on tärkeintä, sijoituksella ei ole mitään väliä onko kolmas vai neljäs, koska B-lohkosta tulee vastaan kummassakin tapauksessa jokin rupujengi, Leeds tahi Blackburn.

Tässä vielä PSK Cupin sarjataulukot:

Lohko A
Peterborough FC (Jarkko) 5 5 0 0 18-0 15
Manhester City FC (Jere) 4 3 0 1 8-7 9
Blackpool FC (Lasse) 5 1 2 2 4-7 5
HJK Helsinki (ile) 4 1 0 3 5-6 3
Sunderland AFC (Henkka) 5 0 2 3 1-13 2
FC Bayern Munchen (Jaba) 3 0 2 1 1-4 2

Lohko B
Leeds United AFC (Kasse) 3 3 0 0 4-0 9
Blackburn Rovers (Mikma) 2 2 0 0 7-0 6
Real Madrid (Jonatan) 4 2 0 2 2-4 6
Club Brugge KV (Pete) 3 1 0 2 3-2 3
Norwich (Jeremias) 4 0 0 4 0-10 0

 

Ja loppukevennys:

Kuningas%20ja%20m%C3%A4.jpg