Viidennessä PSK Cupin finaalissa kohtasivat Mikma ja Lasse. Aiempia voittajia ovat Kasse, Jere ja Jaba. Miko on ollut kahdesti finaalissa (loistosuoritus!), mutta molemmilla kerroilla Jere on vienyt pokaalin.

Nyt finaalissa siis potkivat palloa West Ham ja Norwich. Lasse on pelannut PSK:ssa muita vähemmän, mutta saavutukset ovat sitäkin komeammat: PoLi 10-11 Hopeaa ja PoFi 10-11 Pronssia. Lisäksi tilastot kertoivat ennen finaalia uskomattoman asian: Lasse on hävinnyt Cupeissa vain yhden ottelun! Tosin hän on pelannutkin vain 13 matsia, kun esmes Mikmalla on takanaan jo 38 ottelua PSK Cupeissa.

Yhtä kaikki. Finaali käynnistyi, ja tasaisissa merkeissä se eteni loppuun asti. West Ham hallitsi kenties hieman enemmän.
Ottelun 21:lla minuutilla Norwichin maalivahti John Ruddy teki elämänsä virheen: Seikkaili ylös ja West Hamin Jack Collison pääsi lataamaan tyhjiin Colen syötöstä. West Ham ja Mikma juhlivat Metaruutta!

Toinen jakso oli tasaista vääntöä, joka olisi voinut päättyä kumman tahansa voittoon. Koska Norwich ei kuitenkaan onnistunut tasoituksen teossa, piti Lassen aivan oikein ottaa lopussa riskejä. Ja sehän kostautui, Tomkins antoi nappisyötön ja...kukas muukaan kuin Jack Collins maalasi uudelleen.

Chievo nyhjäsi tasurin Sunderlandin kanssa. Forest oli seuraava vastus Chievolle. Ja siinä jyrähti! Vaikka mielestäni Forest pelasi paremmin kuin Sunderland, niin vain kävi että ratkaisut Forestia vastaan onnistuivat paremmin. Ensimmäisessä maalissa Pellissier antoi namusyötön Perparim Hetemajin jalkoihin. Vaikka tila oli ahdas, Perpa laukoi pallon kovaa maalin etunurkkaan.
Perpa teki tällä kaudella ilen Chievolla 21 ottelussa kuusi maalia ja syötti kolme. ilen taitoihin nähden ihan mallikas suoritus...

Toinen maali syntyi, kun Perpa heitti pallon sivurajalta alueelle. Tila laukoa oli lähes yhtä ahdas kuin edellinen.
Luciano Siqueira de Oliveira näytti etelä-amerikkalaisen ossamisensa, ja laukoi pallon korkealle takakulmaan! ilen yksi upeimmista maaleista! Lucianon yhdeksäs maali PSK:ssa oli nähty.

Jere pelasi Jabaa vastaan Cupin säälipeleissä. Jaba teki upean maalin Lahmilla, mutta Jere rankaisi. 5-1, Arto Niskaselle hattari.
Niskanen nousi kaikkien aikojen PSK:n maalintekijöiden (FI-säännöillä)  kakkossijalle yhdessä Mikman McCarthyn kanssa. 32 maalia. Roque Santa Cruz on tehnyt 44 maalia. Kahdeksan Mikman Blackburnissa ja loput Jeren ManCityssä.

Kuvia illan mittelöistä:

Finaali ja pronssipeli käynnissä:Cupin voittaja joukkue West Ham juhlii:ilen Chievon MOM: Perparim HetemajJere ja Mikma taistelevat viimeisen päälle PoLi voitosta.
Molemmat ovat pelanneet 19 ottelua, Jerellä pisteitä 45, Mikmalla 43. Jere kohtaa viimeisellä kierroksella Kassen, joka ottaa kaudelta pronssia. Mikma saa vastaansa Henkan jonka sijoitus tullee olemaan kuudes. Mestaruus ratkeaa viimeistään kliimaksissa, viimeisessä ottelussa, kun Mikma ja Jere kohtaavat. Upeaa huumaa!