PSK

Pöytäjalkapalloa Itä-Uusimaalla

PSK:n toiminta alkoi 21.10.2007 Porvoossa, kun Subu Ry:n edustajat kävivät esittelemässä lajia meille.

Perustimme epävirallisen seuran, PSK. Perustajajäsenet olivat Mika Mäkelä, Kasse Blomgren, Niko Peltonen, Jere Tuominen ja ile Tuominen.

Vuodesta 2009 asti olen pitänyt blogia toiminnastamme, lähinnä itseni ja Jeren näkökulmasta. Blogissa oli runsaasti, todella paljon muistoja, tapahtumia, sattumuksia ja kuvia. Pari viikkoa sitten sähläilin google tilien kanssa, ja poistin blogin. Ja koska googlen porukka on sisäänpäinlämpiävää itseriittoista besserwisseriä, ei puhettakaan että siellä nähtäisiin sen verran pientä vaivaa että blogi palautettaisiin minulle. Vaikka varmasti data on tallessa.

Ensin ajattelin, että se oli sitten siinä. Ikinä koskaan enää en subublogia kirjoita. Mutta...sen verran verissä amatöörikirjoittelu on, etten malttanut olla uutta aloittamatta. Mutta kuukkeliin en koske enää pitkällä tikullakaan!&%"¤¤!==!)(!!!!

Laittelen tässä aina silloin tällöin joitakin muisteloita ja kuvia historian varrelta. Jossakin vaiheessa sitten alan raportoimaan tänne pelikerroista ja turnauksista entiseen malliin.