14.10.2012

Jeremias Real Madridilla nappaa pisteen Blackpoolilta:

PoLi:n ensimmäinen kierros lähenee loppuaan, ja alkaa näyttää siltä että keväästä tulee jännittävääkin jännittävämpi.

Sunnuntaina rästi-Jere pelasi Manchester Cityllä kaksi ottelua, Blackburnia ja ChievoVeronaa vastaan. Ottelu Blackburnin kanssa muodostuikin varsinaiseksi klassikoksi. City meni alussa menojaan johtaen jo peräti 3-0. Aloitusjakson lopussa Rovers kavensi, ja se antoikin joukkueelle puhtia toiselle jaksolle. Ja niinhän siinä kävi, että matsi päättyi tasatilanteeseen 3-3.

Seuraavaksi City asteli vihreälle veralle Chievon kanssa. Tylyt murskalukemat 4-1 olivat taululla kun loppuvihellys kuultiin.
Tosin luvut eivät kerro ihan koko totuutta. Viisi minuuttia ennen loppua tilanne oli Citylle 2-1. Chievo rynnisti lopussa upporikas-rutiköyhä zydeemillä, ja päästi Super Marion laukomaan kaksi helppoa maalia.

PoLi:n sarjataulukko 14.10.2012:
1. Blackburn Rovers FC (Mikma) 13 pst. (7 ottelua pelattu)
2. Blackpool FC (Lasse) 11 pst (6 ottelua pelattu)