SM-joukkuekisa 19.5.2012

PSK lähti lauantaina Helsinkiin joukkueiden Suomen Mestaruuskisaan luottavaisin mielin. Jos ns. kovat joukkueet pelaavat ristiin, on meillä mahdollisuus finaaliin. Joukkueen muodostivat Sami Sipari, Miko Katila, Jere Tuominen ja ile Tuominen.

Kisaan osallistui neljä joukkuetta. Hallitseva mestari Lynx, PSK, SISU ja Muu-Suomi.

SISUa vastaan pelasimme mukiinmenevästi. Sipari pelasi riemastuttavasti tasurin Zaccyn kanssa. Muilta olisi tarvittu myös venymistä, mutta sitä ei tarpeeksi tullut. ile hävisi Hönkille 0-2. Jere Juholle ja Miko Vesalle. Ei pahoin lukemin, mutta kuitenkin.

Muu-Suomi joukkueen muodostivat kivenkova italiaano Stefano ja etukäteen hieman heikommat Masse ja Artsi.
Tässä ottelussa tuli oikein kunnon ottelufiilis. Taktikointi astui kuvaan arvonnassa. Uhrasimme Siparin Stefanoa vastaan. Mikolle valitsimme vastustajaksi Massen, ilelle Artsin. Jere jäi varamieheksi.
Ekan puoliajan jälkeen ottelut Miko-Masse ja ile-Artsi olivat molemmat tilanteessa 1-0. Kapteeni ile ja assistentti Jere kävivät kiihkeän neuvottelun, ja päättivät että tällä kertaa Masse vaikutti karvan verran Artsia vaarallisemmallta. Jere vaihdettiin siis Mikon tilalle. Masse kaatui lopulta 1-4 ja Artsi 0-3. Milanin maalit iskivät Robinho kahdesti ja Pippo Inzaghi kerran!
Historiallinen tapahtuma: PSK voitti ensimmäisen ottelun ikinä koskaan!!!

Lynxille emme luonnollisestikaan mahtaneet mitään. Jere ja Miko taistelivat mallikkaasti Puppea vastaan, mutta ihan tasuriinkaan eivät yltäneet.

PSK:n tie vei siis pronssiotteluun. Tällä kertaa ile otteli Stefanoa vastaan. Ottelun lomassa käytiin läpi Italian historiaa Garibaldista Mussolinin kautta Berlusconiin, ja samalla näpyteltiin pikku-ukkoja. Lazio hävisi 0-6. Viimeisellä minuutila Lazion Klose laukoi upeasti ja kovaa Stefanon maalia kohti, muta suoraan päin veskaria.
Miko voitti Artsin, Jere Massen. SM-kisoissa sija kolme maistui.

Kuka sitten voitti Suomen Mestaruuden? Kaksi viimeistä kertaa pysti oli mennyt Lynxille, mutta tällä kertaa Lynx oli altavastaaja, koska SISU:lla oli viisi pelaajaa, Lynxillä vain kolme. Mestaruus ratkesi järisyttävän dramaattisella tavalla: Kahdeksan sekuntia ennen ottluiden loppua Zinga iski maalin, ja mestaruus oli SISU:n. Onnittelut!

Mestarit:


 
 

Tauoilla Futsalia subulämmittelyksi:

Jere kikkailee:

Juho pisteeltä: