Havenaar.jpg

Vihdoinkin! Vihdoinkin HJK sai pelin kulkemaan. Kevään aikana Klubi on pelannut lukemattomia harjoitusotteluita, joissa homma ei ole toiminut edes vähää alusta. Nyt tehtiin ekalla jaksolla kolme kaunista maalia, joista kaksi viimeisteli Mike Havenaar.

Leeds oli myös iskussa, kaksi upeaa maalia hekin tekivät, mutta Erfan Zenelin tekemä maali oli yksi enemmän kuin Leedsin tehtailut. Havenaarin ensimmäisen maalin muuten syötti toppari Gideon Baah. Upea kokokentän pituinen määrämittainen.

3-2 voitto Klubille. Toinen jakso pelattiin b-kokoonpanolla, ja se päättyikin 0-0.

 

Liigacup%20v%C3%A4lier%C3%A4%202015.jpg

KV-säännöillä pelattavassa Liigacupissa kohtasivat Peterborough ja AS Roma. Vaikka Jarkko vie Jereä FI-säännöillä kuusi nolla, on Jere KV-säännöillä ainakin vielä vahvempi. AS Roma finaaliin yhteislukemin 7-3. Loppuottelussa AS Roma kohtaa paikallisvatustajan, Lega Pro Girone C:ssä pelaavan Lupa Roma FC:n. ile on viimeksi voittanut Jeren KV-säännöillä seitsemän vuotta sitten. Nyt olisi varmastikin aika uusia se temppu...

PSK Cup:n pronssiottelun jälkeen pronssimitallit ripustettiin Porvoon Akilleksen pelaajien kaulaan. Vaikka Kasse on viime aikoina ollut FI-säännöillä Jereä selkeästi parempi, nyt Akilles vei pronssiottelun 1-0. Hieno Killenin jäähyväisottelu.

PoFi:ssa Barcelona on voittanut viimeksi Roman toukokuussa 2008. Nyt oli aika laittaa historiankirjoja uusiksi. Barca nuiji Roman peräti 3-0. Olisiko Liigacupin välierät vieneet Roman managerin voimat? Niin tahi näin, upea loppuhuipennus on PoFi:ssa: Yksi ottelu jäljellä. Yksi ottelu ratkaisee mestaruuden. Viikingit - AS Roma. Voittaja on mestari. Tasurilla Roma.

17.5. 2015; Grande Finale: PSK Cup VIII (Petersborough - Brugge), Liigacup II (AS Roma - Lupa Roma FC), PoFi (Viikingit - AS Roma)