SM-kisat Askolassa 13.4.2013:

Pöytäjakapallon Suomen Mestaruuden yksilökisat pelattiin Askolassa 13.4. Toki kisat aloitettiin ratkaisemalla Joukkue-kisan Suomen Mestaruus, jossa PSK otti omansa, eli jälleen hopeaa. 2011 PSK oli myös hopealla, 2012 voitimme Muu Suomi joukkuueen ja sijoituimme pronssille. Nyt jälleen hopeaa, joka maistui erittäin hyvälle. PSK:n joukkueessa pelasivat Jere, Pete, Henkka ja ile varamiehenä. Lynx voitti mestaruuden, pelaajina Karhunen, Lindholm ja Mustonen.

Yksilökisa pelattiin kahdessa eri sarjassa, A ja B. A-sarjan voittaja oli Suomen Mestari. Lynxin Jarkko Lindholm löi seurakaverinsa Marko Karhusen finaalissa shoot outeilla ja voitti mestaruuden.

Muutamia high lihgtseja kisoista:

- Pasi voitti alkusarjassa Jarkon 2-0

- Jere teki yllärinopean maalin Pupelle ja meni johtoon 1-0

.-Jere-Hönkki 1-1

- ile laukoi kolmessa matsissa jokaisessa 4 maalia. Koko kisoissa 14.

- Pasi ja Vänä ovat kohta Suomen eliittiä

ile aloitti B-sarjan pelit Vänää vastaan häviten 1-2. Aiemmin ollaan kohdattu pari kertaa, ja molemmilla kerroilla Vänä on taipunut. Nyt ei, vaan Vänän eka puolisko oli tarpeeksi vahva. Tokalla jaksolla ile laukoi lähes kymmenen kertaa pallon kohti maalia, mutta joko Vänän veskari tai sitten maalitolpat pelastivat. Parempi voitti.

Artsin ile rökitti 4-0. Paremmasta ei kahta sanaa.

Peten kanssa ile on ollut viime aikoina tasaväkinen. Nyt ile oli Peten sanojen mukaan liekeissä, lopputulos 4-1.

B-sarja huipentui Henkan kohtaamiseen. Voitolla ile varmistaisi B-sarjan Mestaruuden.Alku oli tasainen. Ekan jakson lopussa Henkka tälläsi 0-1, ja viimeisellä minuutila Henkka ansaitsi rankarin. Siinä missaus, ja sekö söi nuorta miestä niin että toinen jakso oli Henkalle katastrofi? ile iski toisella jaksolla neljä maalia voittaen ottelun 4-1 joka varmisti B-sarjan mestaruuden ilelle.

Veteraanisarjassa hallitseva Suomen Mestari ile kohtasi ensimmäisenä Hönkin. Koska joukkueet olivat samanväriset, arvottiin kumpi joutuu vaihtamaan joukkueen. Niin siinä sitten kävi, että ile joutui laittamaan Extreme-pohja Milanin vaihtoon ja pelaamaan wanhalla Profibase Laziolla. Ko. pohjat eivät liukuneet huippuvahauksesta huolimatta mihinkään, 0-3 tappio. Toki Hönkki oli parempi, mutta Milanilla ilellä olisi kenties ollut mahdolista taistella 0-0 tasuri....

Fiilis oli mennyt vetskuissa Hönkille hävittyyn matsiin, ja kun Artsi kohdattiin, ei Il Passionea löytynyt. Artsi vaihtoi pallon (aivan skeida), kenttä oli surkea (oma vika, PSKn kenttä ja ite huonosti laitettu) ja kaikki oli surkeeta. Artsi teki maalin ku en jaksanut ottaa veskasta kiini, siis omaa hölmöyttäni. Vika 10 minuuttia meni sitten siihen, kun Artsi omassa päässä piti palloa ja laukoi pallon pitkäksi maalipotkuiksi.

Viimeinen ilen matsi oli vetskusarjaa Peteä vastaan. ilen päätös: nyt nollataan kaksi edellistä tappiota ja lähdetään taistelemaan kunnolla vetskusarjan kakkostilasta. Alla kuitenkin B-sarjan Mestaruus ja voitto Petestä 4-1. Pete osoitti kuitenkin olevansa pelimies, ottelu päättyi 1-1.