Chelsea saapui Askolan Subbuteo Centeriin pelaamaan kaksi ottelua, Manchester Cityä ja Lupa Romaa vastaan. Hoitamalla näistä voitot, Chelsea olisi jo lähes varma PoLi mestari. Alku oli kankeaa, sillä ottelussa Cityä vastaan Didier Drogba iski vain viisi maalia ja Ivanovic neljä.

Lupa Roman manageri tiesi, että City ei ole niin huono kuin edellisen ottelun lukemat kertovat. Jerelle vaan ei Jannen pelityyli sovi edes vähän alusta, koska molemmat managerit ovat kaikki tai ei mitään systeemillä liikenteessä. Jere hyökkää hullun lailla, vaikka vastus on ylivoimainen. Siksi lukemat muodostuivat jälleen rumiksi.

Sudet malttavat lähteä ylivoimaista vastustajaa haastamaan hieman järkevämmin. Kuitenkin ottelun 18:lla minuutilla Hazard tekee maalin. Siitä ei lannistuta, vaan jatketaan rauhallista tarkkaa peliä. Otetaan Chelsean kärkkyjät kiinni, ja ollaan valmiita vastaiskuihin. Ja niinpä heti 27. minuutilla Lupa Roma tasoittaa ottelun kauniilla jatkolaukausmaalilla. Jahoo ja Wau!

Syöttö. Varsinkin se syöttö jonka Paolo Capodaglio antoi, oli sekä kaunis että yllättävä. Chelsean karvaaja oli Capodaglion edessä, mutta niin vain syöttö ohitti Chelskipelaajan kauniisti. Niin kauniisti, että Janne jäätyi, eikä ehtinyt kunnolla edes veskariin kun Lucian Leccese jo laukoi jatkon verkkoon. Olihan upea hetki!

Voittoon Susilla ei kuitenkaan ollut mitään mahdollisuuksia, eikä edes tasuriin, nätillä varmalla pelillä Chelsea iski loppulukemiksi 1-4. Historiallinen ilen eka maali Jannea vastaan ikinä koskaan oli kuitenkin nähty!

PoFi:ssa oli vuorossa derby, Lupa Roma - AS Roma. Lega Pron (Serie C) joukkue vastaan yksi Serie A:n kaikkien aikojen menestyksemmäistä joukkueista. Lisäkutinaa tilanteeseen antoi se, että PoFi:ssa on oikeasti jännittävä tilanne. Pete johtaa Viikingeillä sarjaa. Jos Sudet voittavat Roman, on Petellä kaikki mahdollisuudet voittaa PoFi.

Lupa Roma oli päättänyt, että nyt on aika Jeren valtakauden loppua. Niinpä heti ekasta hyökkäyksestä iskettiin 1-0. Hieno kuvio! Fabio Ferrari tällää. Sitten alkoi kuitenkin Totti Show. Totti tekee hattarin, ja ottelu on ratkennut, 1-3. Vai onko sittenkään? Ekan jakson vikalla minsalla Davide Raffaello kaventaa lukemiin 2-3. Kaikki on siis vielä auki.

Toisen jakson alussa Totti jatkaa showtaan manttelinperijänsä DDR:n kanssa. Totti tekee yhden, Daniel De Rossi kaksi. Lupa Roman Capodaglion 3-6 kavennus on kosmetiikkaa. Jere on siis lähes varma PoFi mestari. Pahoittelut Pete...