Kasse%20voitti%20runkosarjan%21-normal.j

PSKn historian jo seitsemäs PSK Cup on käynnissä, ja taas taistellaan pokaalista. Tällä kertaa kisassa on mukana viisi joukkuetta joiden kesken pelataan runkosarja. Viimeiseksi jäänyt putoaa pois välieristä. Kaksiosaiset välierät pelataan tuttuun tyyliin, eli runkosarjan voittaja kohtaa nelosen, kakkonen kolmosen.

Historian ensimmäisen PSK Cupin (kausi 07-08) voittaja Kasse suorastaan dominoi runkosarjaa: Neljä ottelua, kolme voittoa, yksi tasuri ja maalisuhde 7-2. Ja kuka se oli joka dominoi? Noel Hunt! Hunt iski Leedsin seitsemästä maalista kuusi! Wou mikä suoritus! Nelinkertainen PSK Cupin maalipörssin voittaja Jeren Akilleksen Arto Niskanen, joka on tehnyt PSKn historiassa 41 maalia, taitaa tällä kaudella luovuttaa maalikuninkuuden miehelle nimeltä Noel Hunt.

Runkosarjassa on yksi ottelu pelaamatta, Akilles - Sunderlund. Voittamalla ko. ottelun Jere sijoittuu toiseksi ja kohtaa ilen. Tasuri tai häviö, niin Jere jää neljänneksi ja kohtaa Kassen. Akilleen managerin kommentti: "Voihan hyvät hyssykät! Molempi pahempi!"

Yllä oleva kommentti viittaa lienee siihen, että viime kauden PSK Cupin finaalissa kohtasivat Jeren Akilles ja ilen HJK. Vastoin kaikkia odotuksia HJK teki pelitilannemaalin ja nappasi pokaalin.

PSKn tämän kauden pääsarja PoFi on myös hyvällä mallilla. Kolminkertaisesta sarjasta on noin puolet pelattu. Miko Chelsealla johtaa sarjaa, Jeren AS Roma kakkosena. Piste-eroa on vain kaksi pistettä, ja Jere on pelannut kaksi ottelua vähemmän. Pojat ovat kohdanneet kahdesti, voitot 1-1. Chelsean kompastuskivi taitaa ikävä kyllä olla yllättäen Milan, sillä Roma on voittanut Milanin mennen tullen, mutta Chelsea on pelannut milanolaisten kanssa kaksi kertaa tasurin.

PoFi sarjataulukko 12.1.2014: 

Chelsea FC (Miko) 8 5 2 1 15-6 17
AS Roma (Jere) 6 5 0 1 20-4 15
AC Milan (ile) 5 2 2 1 7-6 8
Vuosaaren Viikingit (Pete) 6 1 1 4 4-10 4
US Citta di Palermo (Henkka) 7 0 1 6 2-20 1