Kebab%20ja%20H%C3%B6n%C3%A4-normal.jpg

Mikään suuri ennustaja ei tarvinnut olla sen, joka arvasi että tämän pelisession jälkeen Hesu-liigan vieraat ovat PoLi:n sarjakärjessä. Hönkki otti rutiinivoitot PSKn pelaajista. Ennen pelisession alkua rohkeimmat saattoivat kuvitella, että Jerellä voisi olla saumoja Hönää vastaan. Högnusson kuitenkin otti luulot pois välittömästi matsin alussa: Hypärillä 1-0! Loppu oli pelailua, Hönäys teki vielä pari kolme maalia, Jere yhden lohtumaalin.

Kebabin Evertonilta sentään Jere ManCityllä riisti kaksi pistettä. Tasainen taisto päätyi 1-1 lukemiin.

Kassella oli elämänsä paikka Evertonia vastaan. Kaksi kertaa Leeds siirtyi johtoon, ja molemmat maalit Leeds tälläsi upeilla jatkolaukauksilla joihin syöttö lähti omalta puolustusalueelta. Leedsin johtaessa 2-1, oli toiveet vielä korkealla. Mutta niin vain Everton tuli rinnalle ja ohi. Kaikkensa Leeds yritti ja hyvin pelasi, mutta tällä kertaa vielä kävi näin. Seuraavalla kierroksella sitten Leeds iskee liverpoolilaiset kanveesiin!

ChievoVerona ei ole tehnyt tällä kaudella yhtään maalia, ja tuskin tulee tekemäänkään. PSKn toinen soomi-säännöillä pelattava liiga näyttää ilen kannalta valoisammalta: PSK Cupin voi voittaa vaikka ei tekisi yhtään pelitilannemaalia koko Cupissa...

 

PoLi:n taulukko:                                                                                                                                           

Manchester United FC (Hönkki) 4 4 0 0 12-3 12
Everton FC (Kebab) 4 2 1 1 8-6 7
Leeds United AFC (Kasse) 4 1 1 2 3-5 4
Manchester City FC (Jere) 4 1 1 2 3-6 4
Nottingham Forest FC (Pete) 2 0 2 0 0-0 2
AC ChievoVerona (ile) 4 0 1 3 0-6 1