25.11.2012

Vain kaksi ottelua oli pelaamatta PoLi:a ennen sunnuntaita, ja molemmat olivat Jeren matseja. Vastustajina Leeds ja Forest.
Sarjakärki on todella tasainen. Lasse, Mikma ja Jere taistelevat tiukimmin mestaruudesta. Tottakai toisella kierroksella saattaa tapahtua vielä dramaattisiakin muutoksia, jos me keski- ja alemman kastin joukkueet ylletään kaikki loistosuorituksiin eikä anneta näille kolmelle pistettäkään.
Niin me tehdään! Jes! Sitten heräsin, ja ChievoVerona jäi sarjassa jumboksi...


Forest - Manchester City 0-1


Tiukassa kamppailussa ManCity löi Forestin siis 1-0. Toinen ottelu oli Leedsiä vastaan. Leeds on aina ollut paha vastus Citylle, mutta tällä kertaa jerellä onnistui kaikki, ja Kassella taas oli paljon epäonnea matkassa. 5-0 Citylle.

Näin Jere tauolle sarjan johdossa. Seitsemän ottelua takana, maalisuhde 22-7, eli plussaa peräti 15. Kovat ovat lukemat.
Pisteissä ei kuitenkaan ole paljoa eroa Lasseen ja Mikmaan. Kaksi pistettä perässä tulee Lasse, ja Mikma heti pisteen päässä Lassesta. Koska seitsemän ottelua on jäljellä, tulee keväästä todella jännittävä.


PoFi:a: Milan - Chelsea 0-0

 
PoFi on vielä kesken. Syyskauden viimeisellä pelikerralla pelejä pelaavat vielä Livorno, Chelsea, Palermo, Roma ja ManU.
Mikolla on vielä mahdollisuus, jos kaikki menee nappiin, taistella mestaruudesta. Siksi 0-0 tasuri Milania vastaan oli pettymys Chelsealle.
Kummallakaan ei ollut koko matsissa yhtään todella vaarallista tilannetta. Sen verran tasaväkisiä olemme Mikon kanssa tällä hetkellä, että melko asemasodaksi meni koko matsi.
Mikon kanssa olemme pelanneet virallisia otteluita vastakkain yhteensä yhdeksän. Kumpi on niskan päällä?
Oikein, ei kumpikaan. Molemmilla on kolme voittoa, ja kolme on päättynyt tasuriin.

Milanin illan toinen ottelu oli Barcelonaa vastaan. Tällä kertaa Milan sai Messin kuriin, ja Milanille 3-0 voitto.
Jokin aikaa sitten huutelimme, kuka korvaa Zlatanin, sillä tehot ovat olleet Milanilla tällä kaudella erittäin heikossa hapessa.
Vähitellen alkaa näyttää siltä, että Robinho osaa ottaa vastuuta. R teki nyt Barcaa vastaan kaksi, ja on syyskaudella tehnyt kuusi Milanin yhdeksäsätä maalista.
Faarao El Shaarawy teki tässä ottelussa ensimmäisen maalinsa ilen Milanissa.

 
PoLi sarjakärki tauolle mentäessä:
1. Machester City (Jere) 16 pst.
2. Blackpool (Lasse) 14 pst.
3. Blackburn (Mikma) 13 pst.
4. ChievoVerona (ile) 9 pst.