WP_001373-normal.jpg

PSK Cupin voitosta taistelivat Leeds ja Akilles. Leeds voitti PSKn kaikkien aikojen ensimmäisen cupin kaudella 2007-2008, Jere on voittanut tässä välissä mestaruuden kahdesti.

Ennen ottelua kertoimet olivat ehkä hieman Jeren puolella, sillä Jere vei Kassea tammikuisessa PoLi-kohtaamisessa kuin metrin mittaa tuloksella 5-1. Nyt peli oli varovaista, molemmat välttelivät virheitä. Killenin lyhyet syötöt olivat melko luokattomia, mutta keskikentän karvaus piti Leedsin pelaajat poissa vaarallisten tilanteiden rakenteluista.

Varsinainen peliaika päättyi 0-0. Jatkoajalla sitten alkoi tapahtumaan. Kasse tykitti kolme jatkoaikamaalia. Tosin kaksi viimeistä syntyivät, kun Akilles aivan oikein yritti tehdä kaikkensa tasoittaakseen ottelun.

Kasse Leedsillä siis PSK Cupin voittaja. Leedsin Hunt oli cupissa liekeissä, ja voitti maalipörssin kahdeksalla tehdyllä maalilla. Nelinkertainen maalikuninas Akilleksen Arto Niskanen oli tällä kaudella ihan rotsi ja teki vain kaksi maalia. Mutta huonosti ei mennyt Jerellä PSKn tämän kauden sarjat:

PSK Cup: 2. sija.   PoFi: Mestaruus.   PSK Liigacup: Mestaruus.   PoLi: 3. sija.

WP_001375-normal.jpg