15.4.2012

Jere voitti Romalla Barcan 3-0. Seuraavaksi vastustajaksi tuli Viikingit. Pete oli tehnyt edellisellä kierroksella jättiyllätyksen, voitti Jeren 1-2. Ihan käsittämätön suoritus, ovathan tilastot tällä hetkellä Jerelle 7 6 0 1 29-7. Toki tilasto kertoo sen, että poika ei juuri panosta puolustukseen. PoFi ei välttämättä tarjoa kokonaisuudessaan ihan tarpeeksi haastetta Jerelle tällä hetkellä?
1-2 tappio painoi Jeren hartioilla? Nyt Viikingit lyötiin peräti 7-0.

Yhtä kaikki, näillä tuloksilla Jere varnisti sen että kumpikaan haastajista, ile ja Miko, eivät enää saavuta häntä. ile, Miko ja Kasse taistelevat himmeimmistä mitalleista.

Jerelle siis PoFi-pokaali kaudelta 11-12!

Jere iski Peteä vastaan Tottilla neljä maalia. Totti on tehnyt PSK:ssa nyt 97 maalia. Yksi ottelu on vielä jäljellä. Tuleeko 100 täyteen jo tällä kaudella?
Zlatan Ibrahimovic on tehnyt ilen Milanilla 31 maalia, lukuunottaen kaikki turnaukset (Jeren Tottin maaleihin on laskettu vain PSK:n matseissa tehdyt).


 
ilellä ei mennyt tänään (15.4.2012) hyvin. Kasse oli parempi. 0-1 voitto hänelle. Wanhat tilastot eivät painaneet, tilastografiikkaa käydyn ottelun jälkeen:
ile - Kasse 15 8 4 3 26-17

Peten kanssa ollaan oltu yllättävän tasaväkisiä. Nyt taas muna-muna. Tilastografiikkaa käydyn ottelun jälkeen:
ile - Pete 7 4 3 0 12-4

Lopuillasta saatiin pientä lohtua, kun Milan löi Palermon lukemin 5-2. Zlatan maalasi kahdesti, Pippo ja Robinho yhdesti.

Kuka teki Milanin viidennen maali ja miten?
 
Thaigo Silva huomaa, että kukaan muu pelaaja ei pysty osumaan palloon. Siksi hän omalta viivalta ottaa riskin ja lähtee juoksuun kohti palloa joka sijaitsee vastustajan maalintekoalueella:
 

 
 
Thiago Silva osuu kuin osuukin palloon juoksun päätteeksi joka alkoi omalta puolustuslinjalta:
 
 
Thiago Silva laukoo uskomattoman juoksun (subu sanastoa -> liu`un) jälkeen pallon Palermon verkkoon:
 

 
Mieletön laukaus, joka alkoi vitsistä, että lauotaan nyt sitten tällä maali kun ei kerta millään muulla figuurilla voi osua. Ja miten kävi? Pallo maaliin! Huh ja Wau!

Koska blogi on uusi, niin laittelen väliin (pelikertojen) vielä muutamia juttuja menneistä. Tuskin tätä kukaan lukee, mutta jospa säästyisi paremmin kuin pönttö besserwisser-google-blogi, niin saisi sitten eläkepäivillä lueskella ja muistella tapahtumia peleistä ja sattumista.