060%20%E2%80%93%20kopio.jpg

PSKn pelikausi saatiin jälleen pakettiin, vaikkakin surullisen kuuluisa PoLi onkin yhä kesken. PoLi-Mestaruus meni Chelsealle. Siniset voittivat 18:sta ottelustaan 15, kolme päättyi tasapeliin. PSKn omat veijarit tekivät kolme maalia Sinisille, Jonatan, Pete ja ile. Hieno suoritus, josta ensi kaudella vaan parannetaan.

PoFi:n voitti jälleen AS Roma, mutta Viikingit pelasivat yli kaikkien odotuksien. Viikingit ovat olleet aiemmilla kausilla jumbosijoilla, mutta nyt taistelivat viimeiseen asti mestaruudesta.

Liigacupin runkosarjassa taisteltiin loppuun asti. AS Roma ja Lupa Roma olivat varmistaneet jatkoon pääsyn hyvissä ajoin, mutta muissa sijoituksissa oli mahdollista käydä miten vain. Lopulta AS Roma kohtasi Peterboroughin välierissä, ja tie vei Roman loppuotteluun. Lupa Roma pudotti Palermon pronssiotteluun, vaikka runkosarjassa (sekä PoFi:ssa) managerit olivatkin pelanneet hyvin tasaväkisesti. LR heräsi tosipaikan tullen, kahden ottelun lopputulos peräti 7-2. Loppuottelussa LR haastoi AS Roman, tällä kertaa rennolla taktiikalla. Sekään ei auttanut, vaan AS Roma marssi jälleen voittoon.

PSK Cup. Jo legendaariseksi, ja monien mielestä PSKn pääsarjaksi, muodostuneen kilpailun voittajia ovat olleet Kasse, Jere, Mikma, Jaba ja ile. Tällä kaudella Jarkko jyräsi runkosarjan voittamalla kaksi ja pelaten kaksi tasapeliä. Pete Bruggella kiri juuri ja juuri välieriin. Välierissä Peterborough pudotti mennen tullen Akilleksen, joka pelasi jäähyväisottelunsa PSK:ssa. Toinen välieräpari oli tiukempi, Brugge voitti kaksiosaiset välierät 2-1 Leedsiä vastaan. Loppuottelu, Petersborough -Club Brugge, oli juuri niin tiukka kuin asiantuntijat osasivat ennakoida. 0-0. Pilkuilta Brugge voittoon. PSK sai uuden mestarin.

063%20%E2%80%93%20kopio.jpg