Balotelli - IL Salvatore!

Kaksi päivää ennen tammikuun siirtoikkunaa julkistettiin odotettu, ja pelätty, uutinen: Mario Balotelli liittyy Punamustiin. Kun Zlatan Ibrahimovic siirtyi ranskanmaalle, alkoi Milanin alamäki PoFi:ssa. Robinho on pelannut tällä kaudella loistavasti tehden jo yhdeksän maalia, mutta yksinään mies ei ole saanut tiukkoja otteluja käännettyä voitoiksi. Nyt, nyt on uuden nousun aika. Mahtuvatko Zlatanin saappaat Balotellille? Onko Milan tästä lähtien taas taistelemassa PoFi-mestaruudesta? Tähän uskomme.

Super Mario:

Hönkki oli jo käytännössä varmistanut PoFi-mestaruuden, vain täydellinen romahdus voisi estää sen. Sitä ei tapahtunut, sillä ManU voitti sekä Viikkarit että Palermon.

Henkka teki kuitenkin tappiottelussaan historiaa: ManU:n verkko soi ensimmäistä kertaa. Wahoo! Hienoa Henkka!

Jere jatkoi historian havinaa. ManU menetti ensimmäiset pisteensä PoFi:ssa. Vaikka ManU vyörytti, Jere kesti. 0-0.

AS Roma - ManU:

Kapteenit Rooney ja Totti:

Milan pelasi dramaattisen ottelun Stadio Renzo Barberalla. Tasaväkisessä ottelussa Palermoa vastaan De Jong laukoi maalin ensimmäisen jakson viimeisellä minuutilla. Palermon maalitykki Hernandez, jo 11 maalia PoFi.ssa, tasoitti toisen jakson puolivälissä. Mutta kuinka ollakkaan, matsin vikalla minuutilla Robinho tälläsi voittomaalin.

Illan viimeisessä ottelussa ilen Milan astui Hönkin ManU:a vastaan. Alussa ManU pääsi laukomaan kaksi kertaa kohti Milanin maalia, toinen laukaus upposi. Sitten tapahtui jotakin outoa, Milan alkoi dominoimaan. Hönkki, tuo kokenut MM-kisaaja, joutui ahtaalle. ile laukoi peräti kolme kertaa kohti maalia, mutta laukaukset olivat luokattomia. 0-1 tappio Hönkille ei ollut paha, vaikka hampaankoloon se jätti vielä paljon.

ManU:n managerin Hönkin analyysiä ottelusta:

Ilen esitys olikin sitten PSK:laisittain huippuluokkaa, vaikka tappio vielä tulikin. Ile pelasi hyvällä tasolla nopeaa ja lyhyttä siirtoa ja ekaa kertaa PoFissa olin pitkiä jaksoja kunnolla paineenalla. Ilen peli näytti siltä, miltä hyvien KV-pelaajien peli näyttää. Vielä pitäisi ne laukaukset saada kuntoon. Nyt vaan ennemmin vetotreenejä kuin taas uusi jengi.