19.8.2012
Forest - Chievo 0-0

 

Tästä se taas alkaa. Kaikki sarjat pyörähtivät käyntiin, PoLi melko nihkeästi. Kolme ottelua PSK pelasi PoLi:a, ja niissä syntyi vain yksi maali.

PoLi:iin osallistuu jälleen Mäntsälän Hurjat, Lasse, Jeremias ja Jonatan. Hienoa!
On siis odotettavissa entistä kovempaa taistelua mestaruuskannusta. Kaudella 10-11 jolloin Lasse pelasi debyyttinsä, hän oli jo hyvin lähellä napata sarjan voiton.

Miko, Henkka  ja Sipari taasen skippaavat PoLi:n, ei hienoa. Toisaalta se on ymmärrettävää. Nuoret panostavat KV-sarjaan, jota kansainvälisesti pelataan, ja jossa vauhtia ja vaarallisia tilanteita tapahtuu kuitenkin enemmän kuin aloittelijoiden FI-säännöillä pelattavissa peleissä.

PoLi:ssa Mikma teki siis kauden ainoan (tähän asti, ehkä niitä vielä pari kauden aikana syntyy...) maalin ottelussa Forestia vastaan. Forest urakoi kauden aloituksessa, ja pelasi kaksi muutakin ottelua, maalittomat tasapelit Leedsiä ja Chievoa vastaan.

PSK Cup VI pyörähti niinikään käyntiin. Kahdeksan joukkuetta osallistuu. Lohkoissa pelataan runkosarjat, joiden tulokset määräävät pudotuspelivastustajat. Bayern Munchen käskijänään Jaba aloitti Cupin vahvimmin. Sunderlandia vastaan 0-0 tasuri ja Napolin Bayern löi 2-0.

Lohkojaot näyttävät tältä:
A Lohko: Leeds (Kasse), HJK (ile), West Ham (Mikma) ja Akilles (Jere).
B Lohko: Bayern (Jaba), Sunderland (Henkka), Forest (Pete) ja Napoli (Sipari).