Kauden upein subutapahtuma kisattiin jälleen Helsingissä. 16 pelaajaa osallistui lauantain kisaan. Ulkomaalaisia saapui maahamme kiitettävä määrä. Tukholmassa asuva aussi Green, lontoolainen Rudi, Milanosta Giulio ja Vittorio. Myös viime vuoden voittaja roomalainen Gabriel Silveri lensi Helsinkiin puolustamaan mestaruutta. Tällä kertaa Silverin vastustajaksi finaaliin ylsi Georg Papadupoulos, joka veikin tiukan finaalin 2-0.

HKI%20Open%2014%20Finaali%203-normal.jpg

Jereä arpaonni suosi, eikä lohko ollut aivan hurjimmasta päästä. Ensimmäinen vastustaja oli Vänä, jonka Jere voittikin 4-0. Seuraavaksi Jere kohtasi Stefanon, joka ylsi lopulta välieriin asti. Yksi tehty maali oli jo upea suoritus Stefanoa vastaan, vaikka omissa soikin viisi kertaa. Kolmas matsi oli sitten se tärkein, vastassa Green. Green oli ennakkoon piirun parempi, mutta hyvän päivän osuessa voitettavissa. Hyvä päivä ei osunut, mutta Greenin ylärima kyllä soi useasti. Tiukka peli päättyi lopulta 1-3 Greenille, ja Jere jäi lohkossaan kolmanneksi.

HKI%20Open%2014%20Finaali%201-normal.jpg

ilellä pelaaminen oli tutun turvallista. Huippumukava Gabriel, joka pelin aikana jakoi taas hyviä neuvoja, nuiji ilen 0-8. Ei vieläkään kaksinumeroista tappiota. Seuraavat vastustajat olivat Kaitsu ja Hönkki, jotka ile on joskus jopa haastanut suht tiukasti. Tällä kertaa paukut olivat jääneet Porvoon torille, 0-4 ja 0-5 tappiot.

Vegaani-ikäisiä oli pelaajista peräti kahdeksan, joten veteraanipelit pelattiin kahdessa lohkossa. Peten ile voitti 3-0, maalintekijöinä Prevete, Raffaello ja Capodaglio. Maailman toiseksi rennoin pelaaja Rudi voitti ilen 0-4. Kolmas ottelu oli milanolaista Giulioa vastaan. Ottelu oli tasaista vääntöä. Molemmat pääsivät useisiin maalipaikkoihin, mutta laukauksen tasoissa oli parantamisen varaa. Ensimmäisen jakson lopulla Giulio onnistui nätillä zipillä laittamaan pallon ilen verkkoon.

Toisella jaksolla ile lähti hakemaan pakkotasoitusta. Tasurilla olisi vielä mahkuja välieriin. Ja tulihan se tasoitus. Hieno maali jonka viimeisteli Leccese.

Rudi oli jo varmistanut lohkovoiton, mutta lähti Giuliota vastaan ennakkosuosikkina. Jos Rudi voittaisi kuudella maalilla tai enemmän, ile olisi lohkon kakkonen ja etenisi välieriin. Tiedä sitten pelasiko Rudi erityisen rennosti, mutta Giulio antoi todella kovan vastuksen. Ottelu päättyi Rudille 2-1, Giulio siis välierään.

Yleisen sarjan voittaja Papadopoulos voitti lopulta veteraanisarjankin.

Sunnuntain kisaan osallistui vain seitsemän pelaajaa, ja se pelattiin avoimena sarjana. Stefano keräsi 14 pistettä, Silveri 11 ja Papa 10. Stefano oli siis moraalinen voittaja, mutta pojat pelasivat vielä finaalin jonka Silveri voitti 1-0.

Upeat kisat! Ensi vuonna uudestaan!

HKI%20Open%2014%20Finaali%202-normal.jpg