Kandji-normal.jpg

HJK:n uusi senegalilaishyökkääjä palkattiin joukkueeseen tuomaan leveyttä, ja toimimaan ikoni Mikael Forssellin apuna. Ja mitä tapahtuu ensimmäisessä ottelussa jossa Macoumba Kandji pelaa? Hän iskee Forssellin syötöstä maalin joka ratkaisee joukkueelle pronssit PSK Cupissa! Tutkapari on löytänyt toisensa.

PSK Cupin finaalissa kohtaavat Leeds (Kasse) ja ManCity (Jere).

Myös KV-säännöillä pelattava Liigacup eteni finaalivaiheeseen. Henkka teki sen, jota hieman odotettiin mutta johon kukaan ei kuitenkaan uskonut. Palermo pudotti Chelsean välierissä.

Palermo taisteli siis tiensä loppuotteluun. Kirjaimellisesti taisteli, sillä ensimmäinen osaottelu pelattiin Sisiliassa 0-0. Lontoossa jatkettiin samalla linjalla, varsinaisen peliajan jälkeen tilanne 0-0. Palermo osasi taitavasti hyydyttää ennakkosuosikki Chelsean pelin.

Jatkoajalla Palermo teki tyylikkään jatkolaukausmaalin. Chelsea heräsi, ja väkisin tasoitti. Paljon kiistelty jatkoajan vierasmaalisääntö on kuitenkin olemassa, ja se ratkaisi Palermolle. Jopa niin rankasti, että Chech teki viimeisellä sekunnilla tahallaan oogeen.

Toinen välieräpari oli Milan - Roma. San Sirolla Milanilla ei ollut juuri mitään mahdollisuuksia. Roma kyykytti 1-3. Olimpicolla nähtiin taisteleva Milan, mutta 3-3 ei ollut tarpeeksi. Loppuottelussa siis pelaavat Palermo (Henkka) ja AS Roma (Jere). Kaikki mahdolliset tilastot ennustavat että Roma vie Cupin, mutta toivotaan että se kuuluisa tilastotappio toisi väriä otteluun....