Totti: 100 maalia PSK:ssa!

 

Kun Francesco Totti iski ensimmäisen maalin Milanin verkkoon sunnuntaina, oli ilmassa suurta historiallista urheilujuhlan tuntua. Se oli 100: maali, jonka Jere teki Tottilla PoFi:ssa. Kunnianosoituksena pojalle, Tottille ja AS Romalle luovutettiin asiasta juhlistava pokaali.
Kaikkiaan Jere on nyt pelannut PoFi:ssa 73 ottelua, joista on voittanut 49. 12 tasuria ja 12 tappiota.
Totti on maalannut yhteensä 103 kertaa. AS Roman maalisuhde on 249 -93, eli plussaa 156 maalia.

 

 
Muuten Jeren kausi PoFi:ssa käynnistyi hieman takkuillen. Miko antoi viime kauden päätteeksi myrskyvaroituksen, ja nyt Chelsea voittikin Roman 2-1.
Myös Mikma löysi viime kaudella peli-ilon, ja osoituksena siitä Inter jätti Roman tasapeliin lukemin 2-2.
Barcan Roma voitti 4-2, Milanin 3-0.

 
Hönkki:

Moninkertainen MM kävijä Hönkki osallistuu tällä kaudella PoFi:iin. Koska PSK:ssa kehitys on ollut hidasta, lähtee Hönkki tavoittelemaan mestaruutta täydellisen ennakkosuosikin asemassa.
Ja hyvin kertoimet pitivätkin paikkansa, sillä ManU pelasi neljä peliä ja voitti ne kaikki. Maalisuhteella 16-0.
Vasta ensi kerralla ManU pelaa kuitenkin ennakolta kovimpia joukkueita vastaan. Tarkoitus olisi, että Mikma, Miko ja Jere saisivat riistettyä Hönkiltä pisteen jos toisenkin jotta jännitys säilyisi vielä ensi vuoden puolelle.

Barcelona - ManU:

 
Milanin viime aikainen kehitys Pöytäjalkapallossa on ollut kuin lehmän laskeva häntä. Viime kaudella Miko meni heittämällä ohi, tällä kaudella luultavasti kaikki muutkin.
Sunnuntaina Milan pelasi neljä ottelua, tuloksena niistä peräti yksi maali ja yksi piste. Ainoan maalin iski lasinilkka Pato.

Zlatan, Zlatan...olisitpa käynyt Milanellon käytöskoulun ja uskonut Isä Maldinia. Joka seuran siltoja ei tarvitsisi polttaa takanaan.
Zlatan Ibrahimovic pelasi PSK:n Milanissa kaksi kautta, ja on joukkueen kaikkien aikojen maalipörssin kärjessä 31 tehdyllä maalilla. Pato seuraa toisena, 26 maalia.
Jostakin täytyisi löytää korvaaja Zetalle. Pato se ei välttämättä ole, olisiko Robinho tahi Bojan pelaaja joka saisi käännettyä Milanin kurssin?

 


PoFi sarjakärki 2.9.2012:
1. ManU 12 pst. (4 ottelua pelattu)
2. AS Roma 10 pst. (5 ottelua pelattu)
3. Chelsea 8 pst. (4 ottelua pelattu)
4. Internazionale 8 pst. (4 ottelua pelattu)
7. AC Milan 1 pst. (4 ottelua pelattu)