Balotelli - IL Salvatore!

Kaksi päivää ennen tammikuun siirtoikkunaa pommi varmistui, Mario Balotelli siirtyy Milaniin.
Nyt, nyt on aika Milanin kääntää kelkkansa, ja palata loiston päiviin jolloin PoFi-hopea oli itsestäänselvyys ja jopa mestaruudesta taisteltiin.
Zlatan oli ilen Milanissa herra ja hidalgo, nyt katsotaan sopivatko Zlatanin saappaat Balotellin jalkaan.
PoLi:ssa siirto oli tietysti surun päivä Jerelle. Jere menetti tähtihyökkääjänsä, joka ehti tehdä Jeren ManCityssä 30 maalia ja voittaa kerran maalipörssin.

Super Mario Balotelli:

PoFin toisella kierroksella kohtasivat ManU ja Roma. ManU oli jo periaatteessa varmistanut mestaruuden, vain täydellinen romahdus enää voisi sen estää. Sitä ei tapahtunut, sillä ManU kaatoi sekä Palermon että Viikingit. Palermon manageri Henkka teki kuitenkin historiaa, sillä ensimmäisen kerran tällä kaudella ManU:n maali soi. Upeaa Henkka!
Jere Romalla teki myös miehen työn, riisti ensimmäiset pisteet MM-kisakävijä Hönkiltä.
Hieno taistelu, ja vaikka ManU vyörytti, niin Roma kesti. 0-0.

ManU - Roma:

Kapteenit Rooney ja Totti:

Milan pelasi umpisurkean pelin Interiä vastaan. Suurin syy oli tietysti se, että Mikma on hyvä, ja hän taas pelasi loistopelin.
Stadio Renzo Barberalla Palermossa koettiin dramatiikkaa. Ottelu Henkkaa vastaan oli hyvin tasaväkinen, kunnes ensimmäisen jakson viimeisellä minuutilla Palermon puolustus teki karmaisevan virheen, De Jong pääsi kuin varkain maalipaikkaan, eikä erehtynyt. Puoliajalla 0-1 Milanille.
Toisella jaksolla dramatiikka jatkui. Palermon maalitykki, jo 11 maalia PoFi:ssa tykittänyt Hernandez tasoitti.
Mutta, kuinkas muutenkaan kuin ottelun viimeisellä minuutilla Robinho laukoo upean voittomaalin.

Robinho voittomaalinteossa:

Illan lopuksi Milan pääsi vielä testaamaan Hönkin kunnon. ile on aikojen saatossa, itse asiassa syksyllä 2008, päässyt kerran laukaisemaan pallon kohti ManU:n maalia. Silloin se meni, vaikka ile hävisi 1-4.
Seuraavat viisi matsia Hönkki on voittanut mennen tullen, eikä ile ole käytännössä päässyt maalipaikkaan kertaakaan.
Tänään Hönkki ottelun alussa laukoi kaksi kertaa, toinen maaliin.
Sitten alkoi ilen jyräys. Ihme ja kumma, ile jopa dominoi ottelua. Pientä nättiä siirtoa, ja monta kertaa päästiin laukomaan pallo maalia kohti. Vedot olivat sitten kuitenkin surkeita, joten tasoitus jäi haaveeksi.

ManU:n managerin Hönkin analyysi ottelusta:
Ilen esitys olikin sitten PSK:laisittain huippuluokkaa, vaikka tappio vielä tulikin. Ile pelasi hyvällä tasolla nopeaa ja lyhyttä siirtoa ja ekaa kertaa PoFissa olin pitkiä jaksoja kunnolla paineenalla. Ilen peli näytti siltä, miltä hyvien KV-pelaajien peli näyttää. Vielä pitäisi ne laukaukset saada kuntoon. Nyt vaan ennemmin vetotreenejä kuin taas uusi jengi.