Upeita uutisia. PSKn riveihin on liittynyt uusi pelaaja, Jarkko L. Jarkko on lähes parikymmentä vuotta sitten pelannut aktiivisesti akselilla Imatra - Lappeenranta, ja satunnaisesti senkin jälkeen. Jarkko on PSK:lle selkeä vahvistus, ja aina on hienoa saada Kerholle uusia pelaajia.

Jarkko%20ja%20Kasse-normal.jpg

Jarkko (joukkue F.C. Peterborough Utd.) osallistuu tällä kaudella kaikkiin sarjoihin pl. PoLi, ja tänään aloitettiin hänen osaltaan PSK Cup. Ja huh huh! Saatiin tosiaan vahvistus seuraan, sillä mies löi Akilleksen kanveesiin peräti 5-0. Jatkot olivat kansallista huippuluokkaa.

Leeds osasi pelata Peterboroughia vastaan varovaisemmin kuin Killen ja onnistui tekemään johtomaalin. Lopussa Peterborough nousi tasoihin.

HJK skouttasi edellisen matsin ja lähti otteluun niinikään puolustusvoittoisella taktiikalla. Yllättäen Klubi otti myös keskikentän hallintaan, ja pääsi kaksi kertaa erinomaiseen maalintekopaikkaan. Ensimmäisen Peterboroughin veska torjui, toinen hieman ohi maalista. Loppua kohden Peterborough sai juonesta kiinni, ja kävi kuten niin usein kun suomalainen joukkue pelaa ulkomaalaista vastaan, puppelointia lopussa  ja vihu rankaisee. 11 sekuntia ennen päätösvihellystä 0-1. Tällä tasolla harvoista paikoista vaan täytyy tehdä eikä sählätä. Tilanne on kuin Suomen majulla, henkilökohtaista taitoa ei riitä tarpeeksi, kansainvälisen tason kärkimiestä ei ole olemassa tällä hetkellä.HJKn koutsi totesi ottelun jälkeen: "Se, että me hävisimme tänään ei auttanut meitä ollenkaan."

PoFi:ssa Totti avasi viimein kauden maalitilinsä, kun Roma voitti Barcelonan 5-2.